top of page

EXCLUSIEVE IMPORTEUR VAN BIOLOGISCHE ROSÉ UIT WIJNDOMEIN RAY-JANE

Domaine Ray-Jane logo
Domaine Ray-Jane

Domaine Ray-Jane, Zuid-Frans wijndomein met een lange geschiedenis

Ook voor heerlijke rosé van topkwaliteit kunt u bij Fruit On Wheels terecht. Wij importeren deze wijn rechtstreeks uit de Provence, namelijk uit het gerenommeerde wijndomein Ray-Jane (bekend in binnen- en buitenland). Sinds 1288 is de wijnkennis doorgegeven van vader op zoon. Het huidige bedrijf werd in 1970 opgericht. Het terrein is maar liefst 30 ha groot: een paradijs voor wijnliefhebbers. Ray-Jane heeft Fruit On Wheels benoemd tot de exclusieve importeur van België.

Probably the best rosé in the world

De druiven van Domaine Ray-Jane worden met de hand geplukt. De rosé is misschien wel de beste rosé ter wereld. Het is dan ook niet voor niets dat de wijnen van Ray-Jane regelmatig beoordeeld worden door toonaangevende wijnmagazines. De bijzonder smaakvolle rosé is op biologische wijze tot stand gekomen. Op het wijndomein gebruikt men namelijk geen chemische producten of insecticiden. Met respect voor de natuur en de eeuwenoude wijntraditie werken ze met wijnstokken tot wel 130 jaar oud. Het gaat hier om de oudste wijnstokken van Frankrijk. Hoe ouder de wijnstok, hoe beter de wijn. Dat zit bij Domaine Ray-Jane dus helemaal goed!

Fruit On Wheels, uw betrouwbare fruit- én wijnleverancier

Fruit On Wheels is een kleinschalig familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van fruitmanden met heerlijk vers fruit van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast hebben wij inmiddels veel kennis over de wijn van Domaine Ray-Jane. Het leven moet gevierd worden en daar hoort een goed glas rosé bij. Wij helpen u graag en zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu een grote of een kleine bestelling plaatst

Wilt u ook genieten van de verrukkelijke rosé van wijndomein Ray-Jane?

Contacteer ons dan vandaag nog en wij helpen u verder!

bottom of page