NIEUW: NU OOK BIOFRUIT EN vers geperst fruitsap van Vanhellemont.

Fruit op school

Vitaminen voor leerlingen en werknemers

Gezonde voeding op de speelplaats en op de werkvloer: ongetwijfeld bent u zich als bedrijf of school bewust van het belang ervan. Dankzij fruitleverancier Fruit On Wheels speelt u er vlot op in.

Fruit is een absolute must op het dagelijkse menu van zowel opgroeiende kinderen als presterende werknemers. Fruit On Wheels levert u fruitpakketten op maat en naar uw persoonlijke wens in heel Vlaanderen en Brussel. Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Lekker, gezond, op uw maat en indien u dat wenst met het nodige seizoensgebonden advies.

Wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen fruitkalender, dagvers schoolfruit, fruit van de dag of een gezonde bedrijvendag? De specialisten van Fruit On Wheels helpen u graag op weg…

De specialisten van Fruit On Wheels in Leuven helpen u graag op weg…
We leveren u kwaliteitsfruit, vers van de markt en de telers. Bestel uw fruitmanden, fruitkorven of pakketten en geniet van gezonde voeding vol vitaminen die uw leerlingen en werknemers nog beter doen presteren.

Oog voor lekkers

Smaakt naar meer?

HOE BESTELLEN

Gelieve eerst uw fruitcontract in te vullen en terug te mailen naar eric@fruitonwheels.be

Fruit on wheels stuurt u dan dit contract ondertekend terug zodat u met dit document subsidies kunt aanvragen bij de bevoegde instanties.

Fruit On Wheels

Voor fruit op school, één adres: Oog voor lekkers regio Leuven, Brussel, Antwerpen en Limburg